Tænd ovnen på 170° varmluftBeklæd et ildfast fad på ca. 20×20 med bagepapir.Bland de malede hørfrø med 6 spsk vand og lad det trække i min. 5 minutter.
I en gryde smelter du chokoladen sammen med kaffen, plantesmørog 60 ml vand, ved svag varme. Når det er smeltet, lad det afkøle let.
Kom mel, malede mandler, kakaopulver, bagepulver og 1/4 tsk salt i en skål og bland det godt sammen, så der ikke er klumper.
Kom sukker op i den smeltede chokolade blanding og rør godt, så alt sukker er opløst. Tilsæt så hørfrø blandingen og vanilje ekstrakt.Kom chokoladeblandingen over i melblandingen og rør det godt sammen til en ensartet masse.Med en ske skrabes dejen ned i det ildfaste fad.
Bag brownien i 35-45 minutter, indtil et spyd kan stikkes ind i midten og komme rent ud, med fugtige krummer på.
Afkøle og skær derefter i firkanter - velbekomme