Go Back
Udskriv
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Udskriv
Veganske pebernødder
Forb. tid
25
minutter
min
Tilb. tid
7
minutter
min
Ret:
pebernødder
Keyword:
julekager, julesmåkager, vegansk, vegansk jul
Antal:
10
Personer
Ingredienser
250
g
Plantesmør
250
g
Sukker
1
dl
Plantefløde
500
g
Hvedemel
1/2
tsk
Muskat nød
Stødt
1
tsk
Allehånde
Stødt
2
tsk
Ingefær
Stødt
1
spsk
Kanel
Stødt
1
spsk
Kardemomme
Stødt
1
tsk
Nellike
Stødt
1/2-1
tsk
Peber
Stødt
1
tsk
Natron
1
tsk
Bagepulver
Sådan gør du
Rør sukker og plantesmør sammen.
Tilsæt plantefløden
Bland krydderierne, bagepulver og natron i hvedemelet og kom det i lidt ad gangen.
Rør i dejen til den er sammenhængende og kom evt. en smule sirup i, hvis dejen er blevet lidt for tør.
Tril lange tynde pølser af dejen og skær, små pebernød store stykker, der bliver ca. 200 stk.
Så skal der ellers trilles pebernødder.
Kom ca. 80 pebernødder på hver bageplade.
Bag pebernødderne ved 175° i ca. 6-8 minutter. Hold godt øje med dem, så de ikke brænder på. Når de er let gyldne brune, er de færdige.