Så er det blevet forår! og selvom det ikke helt er vejr til at sidde ude og spise endnu, er det blevet tid til at komme ud og lave pandebrød over bål. Mere simpelt og lækkert bliver det nærmest ikke. De er meget velegnede som tilbehør til diverse gryde retter, men de kan også bare gumles på imens man tuller rundt i haven
Pandebrød er så lette at lave at børnene sagtens kan være med og de elsker virkelig at deltage, så det kan varmt anbefales at have dem med. og hvis i ikke har nogle børn endnu så må i se at komme igang – Opskriften kende i garanteret 😉
Tilbage til pandebrødet.
Denne opskrift er med grønkål og hvidløg, men man kan sagtens undlade det eller eksperimentere med andre planter og krydderier. Det er jo blandt andet det der er så fedt ved madlavning.
- 4 dl grahamsmel
- 3 dl hvedemel
- 1,5 tsk. bagepulver
- 1 tsk. salt
- 1 dl hakket grønkål
- 1 fed hvidløg
- 3 dl vand
- Rapsolie til stegning
- Bland de to typer af mel, salt og bagepulver i en skål.
- Skyl grønkålen godt og hak den med en kniv eller klip dem i små stykker med en saks.
- Bland grønkål og presset hvidløg i melblandingen.
- Hæld vand i, så dejen kan samles og ikke klistrer alt for meget.
- Form 10 små kugler og klap dem helt flade.
- Steg dine pandebrød i olie på panden til de er jævnt brune. De skal vendes tit!
Pandebrødene er et super godt tilbehør til den her simrende Chili Sin Carne
Skriv et svar