
Leder du efter en opskrift på en vegansk æbletærte? Så er du kommet til det rette sted. Denne vegansk æbletærte er super simpel at lave og den smager virkelig dejligt.
Den perfekte efterårs tærte.
Vegansk æbletærte er bare noget af det bedste.
Når æblerne er ved at være spise klar i slutningen af sommeren, bliver der virkelig bagt æble tærter i stor stil herhjemme. Denne opskrift er let og lige til. Og så er den helt uden animalske ingredienser.
Denne opskrift på vegansk æbletærte er hurtig at lave og så smager den fantastisk.
Læs også:

Vegansk Æbletærte
Equipment
- En tærteform, 25 cm i diameter.
Ingredienser
- Tærtebunden:
- 150 g Hvedemel
- 150 g Sukker
- 150 g Plantesmør
- 1 spsk Loppefrøskaller
- 3 spsk Vand
- 1 spsk Majsstivelse
- 1/2 tsk Bagepulver
- Fyldet:
- 3 stk Æbler Gerne syrlige
- 2 spsk Sukker
- 1 spsk Kanel
- 1 stk Alpro vanilje creme
Sådan gør du
- Tærtebunden:
- Bland loppefrøskaller og vand sammen i en lille skål eller i et glas. Stil det til side og lad blandingen trække i ca. 5 minutter.
- Skær plantesmøret i mindre stykker og kom det op i en rører skål sammen med sukker.
- Pisk plantesmør og sukker let og luftig med en hånd mixer.
- Tilsæt loppefrø blanding, hvedemel, majsstivelse og bagepulver og rør dejen sammen til den er jævn og ensartet.
- Beklæd en tærteform med bagepapir, og pres dejen jævnt ud i formen, så den dækker hele bunden og indvendige kanter.
- Fyldet:
- Skyl og halvér æblerne, og fjern kernehuset. Skær æblerne i tynde skiver. Læg skiverne tæt sammen oven på dejen.
- Bland sukker og kanel, og drys det over æblerne. Bag kagen i en 175° varm ovn i 35-40 minutter.
Et lille tip!
Husk at lade æbletærten køle næsten helt af inden du serverer den. Da der jo ikke er nogle æg i denne tærte, kan den godt være lidt blød lige når den komme ud af ovnen, MEN den sætter sig og blive lige som den skal være, når den er kølet ned til lidt under lun;-)

Kan det virkelig passe at der skal bruges 1 spsk loppefrøskaller til kun 3 spsk vand? Forholdet på ma ge andre hjemmesider siger 1 tsk loppefrø til 3 spsk vand for at lave hvad der svare til ét æg.
Håber på svar 🙂 Prøver mig frem med din opskrift indtil da.
Hej Anna Sofie. Tusind tak fordi du skriver. Jeg brugte rigtig nok 1 spsk loppefrøskaller til 3 spsk. vand. Hvis massen bliver lidt for sej efter den har trukket. kan du komme en lille smule mere vand i. Det kommer lidt an på hvor stor ens spsk er(altså om den er med stor top på eller strøget). Men 3-4 spsk vand til 1 spsk loppefrøskaller, skulle meget gerne virke.
Mvh Dion
Hej, skal vaniljecremen under æblerne? Eller er det til servering?
Hej Sarah.
Vaniljecremen er til serveringen <3
Super, tak
Keep functioning ,splendid job!
I saw a lot of website but I think this one has something special in it in it
Thank you for some other magnificent article. Where else may just anyone get that kind of info in such an ideal method of writing? I’ve a presentation next week, and I am on the look for such information.
Some truly interesting points you have written.Aided me a lot, just what I was searching for : D.