Disse veganske banan pandekager er virkelig lette, luftige og smager dejligt af banan med et lille strejf af kanel. Server dem sammen med masser af friske frugter og bær og du har et fantastisk morgen måltid. En perfekt start på dagen, hvis du spørger os<3
Vi får dem for det meste i weekenden, hvor vi har lidt bedre tid. Det er skønt at starte dagen langsomt sammen. Måske ligger vi allesammen i vores seng og ser morgen fjernsyn og vågner lige så stille og roligt.
Man kan sagtens gøre en omgang vegansk banan pandekagedej klar om aftenen. Stille den på køl, tildækket. Så er det bare at stege pandekagerne inden vi spiser morgenmad, næste morgen.
Bananpandekage dej, kan godt have en tendens til at klumpe. Det kommer du let udenom ved at blende med en stavblender eller rører dejen sammen med en hånd mixer.
Veganske banan pandekager
Ingredienser
- 300 g Hvedemel
- 2 spsk Brun farin
- 1,5 tsk Bagepulver
- 1/2 tsk Salt
- 1 tsk kanel
- 4,5 dl Havremælk Eller anden plantemælk
- 180 g Modne Bananer Ca. 2 stk
Sådan gør du
- Mos bananerne.
- Kom bananerne i en bageskål sammen havremælk. Bland det godt sammen
- Kom derefter resten af ingredienserne ned i skålen og rør dejen godt sammen, brug evt en håndmixer
- Lad gerne dejen stå og hvile i 5-10 minutter. Eller tildækket, på køl, natten over.
- Steg pandekagerne ved middelhøj varme på en slip let pande, med plante stege margarine.
- Server med det samme.
Anne Marie says
Go opskrift. Dejlig smag.