
Vegansk æble crumble, er bare noget af det bedste! Prøv den sammen med en kugle vegansk vanilie is, eller med en klat vegansk cremefraish – MUMS!
Vegansk æble crumble
Om efteråret er alle retter hvor man kan snige æbler ind i, bare så skønt. Æble- smagen giver bare så mange gode minder, fra da man var lille og på æblerov i naboens have.
Eller bedsteforældrenes gammeldags æble kage. Man bliver helt glad i munden.
Denne veganske æble crumble, er endnu en god undskyldning for at få brugt nogle skønne æbler.
Alt efter hvilken størrelse æbler du har, skal du bruge ca. 2 til 4 æbler til opskriften.
Denne opskrift på vegansk æble crumble, skal bare prøves. Den er fyldt med lækre smage fra kanel, kardemomme, sukker og selvfølgelig de skønneste æbler MUMS!.
Vegansk æble crumble – det første du skal gøre.
Start med at skylle og skære æblerne i fine både.
Derefter er det en god idé, at gøre sukkerblandingen klar – i en lille skål blandes sukker, stødt kanel stødt kardemomme. Så er den klar når den skal bruges lige om lidt.
Find et tærtefad frem, på ca 22 cm i diameter og smør det med 50 gram plantesmør. De 50 gram er alt for meget, men det er meningen. læg det overskydende plantesmør i klumper, i bunden af tærtefadet.
Kom så æblebådene ovenpå smørklatterne og drys med sukkerblandingen.
Så skal crumblen laves
I en skål, blandes havregryn, mel, nødder, sukker. Rør de tørre ingredienser godt sammen inden du kommer smørret i.
Kom 65 gram smør i skålen og rør blandingen sammen til den bliver en let sammenhængende masse. Den skal kunne samles samme og smuldres fra hinanden igen. Det skal IKKE blive til en våd dej.
Hvis crumblen er blevet lidt for våd, så kom lidt mere havregryn eller mel i og bland godt sammen igen.
Klar, parat, BAG!
Æble Crumblen bages ved 200 grader i 30 minutter.
Lad den afkøle lidt inden servering.
Læs også:
Vegansk æble crumble
Ingredienser
- 50 g Plantesmør
- 2-4 stk Æbler Skåret i fine både
- 3 spsk Sukker
- 1 tsk Kanel Stødt
- 1 tsk Kardemomme Stødt
- Crumble:
- 2 dl Havregryn
- 1 dl Hvedemel
- 35 g Nødder Hakket
- 3 spsk Sukker
- 65 g Plantesmør Koldt
Sådan gør du
- Start med at smøre tærtefadet med de 25 gram plantesmør. Lad resten af smørret ligge i fadet i små klumper.
- Bland sukker, kanel og kardemomme sammen i en lille skål.
- Kom æblebådende i fadet og drys med sukkerblandingen,
- Bland ingredienserne til crumblen.Havregryn, mel, nødder, sukker blandes godt sammen i en skål. Kom så smørret ned til blandingen og rør det sammen til en tør masse. Det skal ikke blive til en dej. Det skal kunne samles men også smuldres.
- Kom crumble massen oven på æblerne og bag den veganske æble crumble i 30 minutter ved 200°
- Afkøl let inden servering.
- Velbekomme<3
Virkelig lækker!
I have read some good stuff here. Definitely worth bookmarking for revisiting. I surprise how much effort you put to create such a fantastic informative web site.
Do you have a spam issue on this blog; I also am a blogger, and I was wondering your situation; many of us have developed some nice procedures and we are looking to trade techniques with others, please shoot me an email if interested.
Have you ever considered writing an e-book or guest authoring on other websites? I have a blog based upon on the same ideas you discuss and would really like to have you share some stories/information. I know my subscribers would value your work. If you are even remotely interested, feel free to shoot me an e mail.
As soon as I detected this internet site I went on reddit to share some of the love with them.
I haven’t checked in here for a while since I thought it was getting boring, but the last few posts are great quality so I guess I’ll add you back to my everyday bloglist. You deserve it my friend 🙂