
Denne opskrift på veganske frikadeller er super simpel og super lækker. Den gør sig godt, både på rugbrød og sammen med varme retter
Veganske frikadeller
Denne opskrift skal ses som en grund opskrift på veganske frikadeller. Du kan tilføje andre ingredienser f.eks peberfrugt, majs, forårsløg ovs. Men som udgangs punkt giver opskriften en lækker delle, som kan spises både kold og varm.
Læs også:

Veganske frikadeller – sådan gør du
Start med at gøre alle de tørre ingredienser klar. Mål af så du har kikærtemel, loppefrøskaller og alle krydderierne i de rette mål. Du kan med fordel blande alle de tørre ingredienser sammen, i en skål, så de lige er klar til, at blive brugt.
Snit så løg fint, og skær tomaterne i små tern. Nogen vil foretrække en grovere delle, i så fald, kan man bare hakke løg og tomat lidt grovere.
I skålen med alle de tørreingredienser, kommes 2 dl vand, løg og tomat og 2 dl frosne ærter.
Rør farsen godt sammen og lad den hvile i ca 15 minutter i køleskab.
Når farsen er vel udhvilet efter 15 minutter, er den klar til at blive stegt.
Prøv også denne opskrift:
Veganske frikadeller
Ingredienser
- 2 dl Kikærte mel
- 2 dl Koldt vand
- 4 tsk Loppefrø skaller
- 4-5 stk Cherrytomater skåret i tern
- 1 stk Løg fint hakket
- 1/2 tsk Karry
- 1/" tsk Paprika
- 1/2 tsk Allehånde
- 1 tsk Salt
- 2 dl Ærter frost
Sådan gør du
- Bland alle ingredienserne i en skål
- Lad blanding trække i 10 til 15 minutter
- Form deller med to spiseskeer og steg dem i olivenolien på en pande i 10 minutter ca. 5 minutter på hver side.
- Velbekomme<3
Det er ikke spor så svært, som man måske skulle tro.
Faktisk er det så let, at lave veganske frikadeller, at det er synd, hvis man ikke for det prøvet.
Fordi opskriften er så let at gå til, er det super sjovt at eksperimenter med den. Prøv dig frem med forskellige ingredienser.
Pludselig finder du en kombination, som er helt din egen. Eller du finder ud af at deller til lune retter, skal krydres anderledes en når du vil bruge dem kolde til rugbrød eller i sandwich.
Mulighederne er mange og jeg håber at du tør prøve kræfter med dine egne veganske frikadeller<3
Mumm. Skønne deller
whoah this blog is wonderful i love reading your posts. Stay up the good work! You know, many persons are hunting round for this information, you could help them greatly.
I truly appreciate this post. I have been looking everywhere for this! Thank goodness I found it on Bing. You have made my day! Thanks again
Needed to put you the very little observation to thank you so much over again regarding the awesome tactics you’ve shared above. This is quite extremely open-handed of people like you to allow easily what exactly many of us would’ve offered as an electronic book to end up making some dough for their own end, certainly seeing that you might have done it in case you decided. The suggestions likewise served to become a easy way to recognize that most people have a similar zeal really like my personal own to figure out more around this issue. I’m certain there are thousands of more pleasant periods ahead for folks who looked at your blog.