Hvad gør man, hvis man skal lave hurtig aftensmad. Det må meget gerne smage godt og være flot at se på. Denne veganske pastaret med stegte grøntsager og grønkåls pesto, tror vi, er svaret.
Mmm. Pasta.
Hvem elsker ikke en fantastisk vegansk pastaret? Når man får gæster eller bare skal have middagen klaret i en fart, er denne opskrift helt perfekt. Den imponerer både med sin vidunderlige smag og elegante præsentation. Samtidig kræver den ikke, at du står i køkkenet i timevis.
Denne elegante, veganske pastaret med friske grøne asparges, squash og ærter, vil få alle pasta elskere til at smile. De stegte grøntsager gør sig bare rigtig godt op imod de lækre store rigatoni pasta, klædt i hjemmelave grønkålspesto og et drys panko raps på toppen.
Til opskriften skal du bruge en grønkåls pesto. Opskriften til den, finder du lige HER
Pasta med grønkålspesto og stegte grøntsager
Ingredienser
- 500 g Pasta rigatoni
- 1-2 tsk Salt i koge vandet
- 1 bundt Asparges grønne
- 1 stk Squash i skiver
- 100 g Ærter
- 1 spsk olie til stegning
- 1 portion grøntkåls pesto
- 2 spsk panko rasp til servering
Sådan gør du
- Kog pastaen, efter pakkens anvisning.
- Imens renses og snittes asparges
- Skær squashen i tynde skiver.
- Når pastaen er færdig kogt, hældes vandet fra.
- Steg sguash, asparges og ærter i lidt olie.
- Når grøntsagerne har stegt i et par minutter kommes pastaen og 4 – 5 spsk pesto på panden
- Vend retten sammen på panden og server, med et drys Panko raps på toppen.
[…] Pasta ret med grønkåls pesto […]